22 oct. 2010

De ce întâlniri pe neve?

Să fim realişti: în anul 2010, organizarea timpului este una dintre cele mai mari probleme ale noastre. Uneori ne pricepem, alteori ne facem praf programul, nu realizăm nimic din ce ne dorim, dar visăm că într-o zi...

Şi cum ne putem împărţi între serviciu, întreţinerea casei, a prieteniilor şi relaţiilor familiale, cele 30 de minute zilnice de sport pentru o viaţă sănătoasă, spălatul hainelor, gătit, relaxarea trupului şi sufletului??

De unde timp să căutăm un partener, să socializăm, să ieşim la cafele de enşpe ori până găsim o persoană care pare potrivită până la proba contrarie, apoi să o luăm de la capăt?

Noi am obosit, şi ne bazăm pe faptul că şi voi.

Ştiaţi că în toate ţările dezvoltate există un concept de Speed Dating/ Fast Dating (adică întâlniri rapide)?
Asta înseamnă că, fără să se cunoască înainte, dar totuşi solicitând un anumit gen de persoană, oamenii se întâlnesc în seri organizate, petrec câteva minute şi nu mai mult în preajma câte unui participant (noi ne lăudăm că vom găsi cel puţin 10 pretendenţi pentru fiecare participant :p), dar suficient cât să iasă o scânteie sau nu (să-i zicem chimie, că tot e la modă), şi îşi continuă seara într-un mod plăcut alături de alţi invitaţi şi organizatori.

DE CE întâlniri pe neve?

- Dispar emoţiile de la prima întâlnire. Nici nu aveţi timp să vă panicaţi în cele 3 minute cât vă lăsăm noi la dispoziţie.
- Câştigaţi timp. Păi câte săptămâni v-ar trebui în mod normal să ieşiţi cu 10 persoane? (asta dacă nu sunteţi "maratonişti ai dragostei").
- Evitaţi psihopaţii/ele. Noi facem selecţii la sânge: poze, profil complet şi teste psihologice (simple, nu ca la închisoare, dar oricum ne putem da seama de oameni şi aşa...).
- Socializaţi. La sfârşitul rundelor de dating, vă invităm la un mic party în care veţi reîntâlni participanţii care v-au atras. Plus că şi discuţiile cu noi, organizatoarele, pot fi dintre cele mai plăcute :)
- Deşi pare ceva prea la comun, evenimentele se desfăşoară în medii intime, fără publicitate, presă, trompete, poze pe internet. Sunteţi doar voi.
- Dacă v-aţi plăcut amândoi şi aşa a fost să fie în acea seară, câştigaţi diverse premii (nu excursii în Honolulu, dar măcar o invitaţie la film ca să vă poarte noroc sau ceva asemănător...)

Important:

Trebuie să fiţi foarte open-minded (deschişi la minte), să înţelegeţi că acest proiect este nu doar sănătos, ci şi frumos, că se practică de foarte mulţi ani în alte ţări, doar că românii trăiesc încă în trecut, se îmbracă în gri şi ţin capul plecat atunci când merg, şi atunci este necesar un efort înzecit ca să reuşim împreună.

Ne bazăm pe voi că veţi citi articolul următor în care dezvoltăm Planul de Atac, adică ce etape trebuie să parcurgeţi pentru a vă înscrie în aceste întâlniri pe neve.

Primul eveniment se apropie cu paşi mari :)


Pe NeVe. Traducerea noastră.

Ştim cu toţii că NeVe vine de la Nevăzute. Probabil că măcar o dată aţi trecut prin faimoasele întâlniri oarbe sau pe neve. Prietenii noştri aveau întotdeauna alţi prieteni frumoooşi şi cumiiiinţi şi sigur buni pentru noi!!
Doar că la faţa locului ieşea mereu aiurea.
Acelea au fost pentru mulţi dintre noi momentele în care ne-am promis că nu mai vrem astfel de întâlniri, că e mai sigur să ne cunoaştem înainte, să vorbim măcar pe mess, dacă nu şi la telefon, să ne trimitem poze şi alte cele.

Dar... întâlnirile noastre pe NeVe sunt pur şi simplu diferite de cele de care ne-am ferit mereu. Vă vom convinge în următorul articol în care vom prezenta planul de atac asupra viitorului/viitoarei partener/e :)