22 mar. 2011

Întâlniri Rapide mai permisive cu 2 minute


OK, OK. În urma numeroaselor lovituri la ficat din partea potenţialilor sau foştilor participanţi, am decis să mărim timpul de staţionare la masă de la 3 la 5 MINUTE :)

Asta înseamnă ca veţi petrece 5 minute în prima rundă în compania fiecărei persoane de sex opus, iar dacă veţi avea noroc la compatibilitate şi intraţi în a doua rundă, vor mai fi încă 5 minute.

Da, 10 minute par îngrozitor de puţine, dar dacă ştiţi ce să discutaţi la masă (citiţi AICI câteva ponturi pentru participanţi), 10 minute sunt suficiente ca să vă formaţi o părere şi să decideţi dacă vreţi să rămâneţi la un pahar de vorbă după eveniment sau nu :)

Era să uităm... între prima şi a doua rundă, atunci când sunteţi invitaţi să contribuiţi la jocurile de socializare, aveţi ocazia de a cunoaşte un pic mai mult participanţii care vă interesează.
Sfatul nostru: trageţi cu urechea şi cu ochiul cât mai mult pentru că la Speed Dating fiecare secundă în preajma persoanei care vă atrage contează.

2 comentarii:

  1. De mentionat in caz ca se infiripa ceva..pentur barbati timpultrebie neaparat extins de la 5...la 15 cel putin...stiu ei la ce ma refer :)

    RăspundețiȘtergere