Cum să te înscrii

Este important de ştiut că aceste întâlniri rapide se adresează celor între 25 şi 35 de ani. Intenţionăm ca pe viitor să creăm şi o categorie 36-45 de ani, vă ţinem la curent oricum... Cei sub 25... go out and party!!! :p

În afară de aceste informaţii preţioase, vrem ca voi să înţelegeţi întocmai paşii pe care trebuie să îi urmaţi pentru a va înscrie la întâlnirile noastre rapide:

1. Trimiteţi un e-mail la adresa intalniripeneve@gmail.com cu următoarele date:

Despre voi:
- nume complet
- vârstă
- studii (ultima formă de învăţământ absolvită)
- profesie (specificaţi dacă nu aveţi un job)
- domiciliu (oraş)
- înălţime
- greutate
- zodie
- hobby-uri
- fumător/oare: da, ocazional, nu
- consumator/oare alcool: da, ocazional, nu
- e-mail pe care să vă putem contacta ulterior
- număr de telefon (veţi fi contactaţi pentru confirmarea înscrierii cu cel mult 10 zile înainte de eveniment)

Despre persoana compatibilă:
- vârstă (puteţi trece limite minime şi maxime, ex: 25-30 ani)
- studii (ultima formă de învăţământ absolvită)
- domiciliu (oraş)
- înălţime (puteţi trece limite minime şi maxime)
- greutate (puteţi trece limite minime şi maxime)
- zodie (puteţi trece mai multe sau niciuna)
- fumător/oare: da, ocazional, nu
- consumator/oare alcool: da, ocazional, nu

O poză în care să vă vedem, dacă se poate, şi chipul şi din cap până în picioare; am aprecia dacă nu ar fi de la 1 km distanţă…

Aceste informaţii nu vor fi folosite niciodată în alte scopuri decât în cele de a vă găsi vouă persoana potrivită.
Nu facem nimic nici cu poza, nici cu numele şi nici cu adresa de e-mail (despre celelalte date bănuim că nu vă afectează prea mult cât să vă faceţi griji că v-am vinde înălţimea sau hobby-urile pe net...)

2. După ce vom primi aceste date, vă vom trimite înapoi pe mail un mini interviu pe care este obligatoriu să îl completaţi dacă doriţi să mergeţi mai departe. Nu este complicat, conţine până în 10 întrebări şi ne ajută pe noi în a vă ghici pe voi :)

3. După aceste etape istovitoare, aşteptaţi să vă scriem. Dacă o vom face, înseamnă că am găsit persoane compatibile cu cerinţele voastre! (dacă nu, probabil că se va întâmpla la următoarea întâlnire, care va fi cam peste o lună)
Tot atunci vă vom specifica şi ziua în care ne vom întâlni (noi preferăm seara de vineri, sâmbătă sau duminica pentru a evita stresul de după serviciu).

Vă cerem doar să ne confirmaţi în scris participarea cu maxim 3 zile înaintea datei pe care o vom specifica noi. Dacă nu puteţi ajunge, mai bine ne spuneţi din timp, căci altfel noi ne vom supăra şi nu vom mai juca rolul lui Cupidon pentru voi în viitor)

4. Odată ajunşi în cafeneaua/ barul cu pricina, veţi primi toate indicaţiile necesare din partea organizatorilor. Mai întâi veţi achita o taxă de participare în valoare de 10 lei.

Foarte important este să ştiţi că fiecare participant va sta la masa voastră exact 5 MINUTE!
Noi vă vom anunţa când s-a sfârşit timpul; persoana cu care aţi discutat se va muta la următoarea masă, apoi va veni altcineva şi tot aşa până se va epuiza numărul participanţilor.

La final, vom analiza fişele pe care le-aţi avut pe masă şi în care aţi bifat în dreptul fiecărui participant dacă v-a plăcut sau nu, iar în caz că se va întâmpla ca şi persoanele care v-au plăcut să vă fi bifat pe voi, atunci veţi mai avea o întâlnire cu fiecare de 5 minute la masă.

5. La sfârşitul acestor întâlniri, absolut toţi participanţii vor fi invitaţi să interacţioneze cu restul grupului la o cafea/ suc/ bere şi alte cele, asta în caz ca n-aţi început deja de la masă.

De la început şi până la sfârşit nu vor trece mai mult de 3 ore, asta ca să ştiţi ce să faceţi după ce plecaţi… deşi, dacă aveţi noroc, veţi pleca deja cu cineva alături şi atunci, altfel se vor aranja planurile :)

Dacă nu aţi înţeles încă ce înseamnă Speed Dating/ Întâlniri pe neve/ 5 minute la masă, înseamnă că trebuie să citiţi şi alte articole din acest blog, plus că vă stăm la dispoziţie pe Yahoo Messenger, Facebook şi e-mail pentru alte informaţii.