14 feb. 2011

Cum a fost la a doua ediţie a Speed Dating-ului PeNeVe

Aseară, într-un 13 februarie friguros, s-a desfăşurat a doua ediţie a Întâlnirilor PeNeVe din acelaşi vechi prieten Old City Pub.
Şi bune şi rele, vi le scriem mai jos ca să vedeţi şi voi ce înseamnă un Speed Dating, iar cei care au fost deja să ne completeze unde e cazul :)

Mai întâi, uitându-ne peste catalogul nostru, ne bucurăm că au venit aproape toţi cei înscrişi, cu vreo două excepţii, absenţe nemotivate, desigur, dar îi iertăm repede şi îi aşteptăm data viitoare!
Tot în catalogul acesta deja am început să strângem şi feedback-urile participanţilor. Apreciem efortul de a reveni cu un e-mail sau comentarii pe blog, e foarte important să ştim cum ne-am prezentat :)
Apoi, să vă spunem pe scurt şi cum s-a petrecut totul:


Una dintre noi, organizatoarele cucuiete, a preluat oamenii (cei pe care i-a văzut la timp, că alţii s-au strecurat ca şerpişorii pe lângă) de la intrare pe care i-a dus în separeul nostru.
După ce s-au aşezat oamenii şi au primit eticheta cu numele, pixul şi fişa de participant, s-a făcut un mic instructaj şi s-a dat startul din sălbaticul nostru clopoţel care între timp a primit şi un frăţior pe o notă mai înaltă, dar tot căutăm gong!
Din 3 în 3 minute se anunţa schimbul, adică “migrarea” băieţilor la alte mese în ordinea numerelor de pe tricou, pardon, mese. Unii s-au mai încurcat şi au schimbat sensul. A nu se face aşa pe viitor :D
Din cei 18 participanţi, 10 au fost băieţi şi 8 fete, ceea ce nu e tocmai bine deoarece doi băieţi au fost mereu în aşteptare pentru a intra la mese, însă nici nu pot fi controlaţi chiar aşa de dictatorial cei care se înscriu şi până la urmă nu vin… :)
Oricum, a fost bucuria fetelor care au avut o ofertă mai mare, comparativ cu prima ediţie la care au fost mai multe ele decât ei :)


La pauza dintre prima rundă şi a doua s-au adunat toţi participanţii şi alături de una dintre noi, au intrat în câteva jocuri de socializare care au avut rolul precis de a destinde atmosfera şi de a dezvălui personalităţile tuturor celor de faţă.
Între timp, celelalte două verificau, după cum au bifat oamenii, Relaţie, Prietenie sau Nu mă interesează, compatibilităţile pentru a stabili cine intră în a doua rundă.
Aici au fost selectaţi mai puţini participanţi, după noroc sau soartă, nu ne putem decide încă.
La sfârşitul celei de-a doua runde, după analiza finală a fişelor, am fi vrut să avem aceeaşi plăcere ca data trecută şi să anunţăm cupluri proaspăt formate, mai ales în prag de Valentine’s Day. Doar că nu a fost să fie.
Dar se ştie: perseverenţa este mama reuşitei, aşa că îi aşteptăm şi data viitoare pe curajoşii de aseară şi le mulţumim pentru că ne-au fost alături, cum şi noi le-am fost alături lor.

Uitam: o parte din baloanele pe care le-am umflat personal şi cu patos au cedat efectiv de la ce le-au auzit fundiţele. Ciocolăţelele în formă de inimioară de pe mese au intrat primele pe mâinile participanţilor emoţionaţi, iar următoarea ediţie va avea loc în jurul datei de 20 martie.

Revenim cât de curând şi vă aşteptăm e-mail-urile de înscriere la adresa intalniripeneve@gmail.com conform celor scrise aici: http://intalniripeneve.blogspot.com/p/cum-sa-te-inscrii.html

Să fiţi iubiţi, să iubiţi şi să căutaţi iubirea.
Aşa cum spunea şi I.L. Caragiale: "E o mare durere să iubeşti şi o mare nenorocire să scapi de această durere."
Fiţi curajoşi, întâlnirile noastre rapide n-au mâncat pe nimeni, încă :)



4 comentarii:

  1. absentii nemotivati isi cer milioane de scuze si promit sa nu se mai intample :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu-ti dai numele, degeaba, nu te iertam :D

    RăspundețiȘtergere
  3. ar trebui sa le studiati comportamentul la urmatoarea editie. Sunteti fete destepte, iar ei stiu:D, si tocmai de aceea... se vor da de gol;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Inadmisibila afirmatia ta. Treci pe chat/mess sa ma iau de tine :))

    RăspundețiȘtergere