3 feb. 2011

În luna îndrăgostiţilor - o nouă ediţie de Speed Dating

Salutare, oameni dragi!

După o pauză considerabilă (să zicem o vacanţă prelungită de iarnă), deci cu forţe proaspete, vă informăm că următoarea ediţie a Întâlnirilor PeNeVe va avea loc pe 13 februarie 2011.

Dacă sunteţi superstiţioşi şi vă gândiţi că va fi probabil ziua în care veţi vărsa băutura pe voi, veţi avea ruj pe dinţi/ prohabul descheiat şi multe alte rele, vă rugăm totuşi să vă gândiţi că este de fapt ziua în care toate vor merge bine.
Întâi pentru că suntem şi noi acolo ca să vă apărăm de pisici negre, apoi pentru că această duminică este cu o zi înaintea Valentine’s Day şi cu 11 zile înaintea scumpului nostru Dragobete.
O ocazie excelentă pentru a cunoaşte noi oameni, nu-i aşa? :)

Evenimentul va avea loc sub acelaşi acoperiş al celor de la Old City Pub de pe Strada Lipscani. Ora vă va fi transmisă pe e-mail după ce vă înscrieţi. Nu ne vom întinde mai mult de 3 ore, în caz că vă întrebaţi cât de odihniţi veţi merge a doua zi la serviciu (unde e cazul, desigur). Fiind un pub cu o zonă rezervată numai nouă, ne vom bucura de intimitatea de care avem nevoie. Nu uitaţi că există o consumaţie obligatorie la masă (20 de lei), dar oricum, în cele 3 ore de pălăvrăgit, probabil că însele gâturile uscate vor cere ceva de băut :)

Singura schimbare notabilă faţă de ediţia anterioară este că va trebui să achitaţi o taxă de participare de 10 lei. Ca şi magazinele Altex, ne vine şi nouă să ne lăudăm cu cea mai mică taxă din Bucureşti, pe verificate :))

Plus că nu vă luăm în considerare prezenţa la eveniment în două cazuri:
- atunci când nu v-aţi înscris cu cel puţin 3 zile (72 de ore) înaintea întâlnirii;
- atunci când aţi întârziat mai mult de sfertul academic universal acceptat.

Vă rugăm aşadar, dacă vreţi să ne fiţi alături într-o zi în care nu doar că vă vom înlesni întâlnirile cu cel puţin 7 persoane de sex opus, dar vă vom şi invita la jocuri de socializare prin intermediul cărora sperăm să vă apropiaţi atât de ceilalţi participanţi cât şi de noi, cele 3 organizatoare cucuiete, să vă înscrieţi la adresa intalniripeneve@gmail.com conform celor precizate în acest articol: http://intalniripeneve.blogspot.com/p/cum-sa-te-inscrii.html

De asemenea, avem o pagină de facebook http://facebook.com/intalniripeneve unde vă puteţi aşterne întrebările sau părerile despre tot ce înseamnă Speed Dating.

Cu drag,
Echipa Întâlniri PeNeVe

6 comentarii:

  1. Am crezut ca visul frumos s-a incheiat :) E bine ca a fost doar o vacanta, ma bucur ca proiectul cu jurnalul a fost un succes, sper si asta sa fie macar la fel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, si eu am cam aceeasi speranta, plus inca una: sa se formeze cupluri care sa si reziste vremurilor noastre agitate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Va rog sa organizati cit mai curind intalnire pentru cei peste 35 ani...nu de alta dar de curind am trecut pragul ala psihologic de 35 si/.....

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Anonim: uoof, imi pare rau, dar vezi tu, draga Anonim/a, noi suntem la inceput, am zis sa vedem cum prinde fenomenul asta de Speed Datingla romani... cand vom avea mai multa experienta si deci si o baza mai mare de date cu aplicanti, ne vom permite si o categorie gen 36-45 de ani.
    Cu siguranta nu vom face una sub 25, dar peste 35 probabil ca in urmatoarele luni... Da-mi totusi un e-mail si te voi tine la curent in timp, ok?

    Cu drag,
    Laura

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari organizatoarelor pentru speed datingul organizat ieri 13 februarie. A fost un mediu placut si plin de surprize interesante. Cel mai mult mi-a placut inimioarele de ciocolata si participantele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim mult pentru participare si pentru feedback! Astazi vom posta un articol nou cu poze si pareri despre seara trecuta, te asteptam sa ne scrii si acolo :)

    Cu drag,
    Laura

    RăspundețiȘtergere