29 mar. 2011

A treia ediţie a Întâlnirilor PeNeVe- Speed Dating Bucureşti

Mmm… cifra 3…
Suntem 3 organizatoare, pregătim a 3-a ediţie de Speed Dating în data de 3 aprilie. Avem aşadar toate motivele să sperăm că se vor forma minim 3 cupluri :)

Nu intrăm în numerologie şi analize inutile. Atât avem de spus: dacă v-aţi înscris, vă aşteptăm cu drag la acelaşi prieten Old City Pub de pe Str. Lipscani din Bucureşti la ora specificată în e-mail sau telefonic.
Cei care nu s-au înscris mai au foarte puţin timp să o facă, până joi, 31 martie (citiţi aici paşii pentru înscriere: http://intalniripeneve.blogspot.com/p/cum-sa-te-inscrii.html).

Pentru cei dintre voi care nu s-au decis încă, trebuie să specificăm că oricât de teamă v-ar fi sau oricât de nesigur vi s-ar părea totul, după ce ajungeţi în locul destinat Speed Dating-ului, după ce veţi interacţiona cu ceilalţi participanţi şi cu organizatoarele, după ce vă veţi destinde cu câteva “ice-breakers” (jocurile de socializare programate între cele două runde de Întâlniri Rapide), veţi înţelege în sfârşit că nu aveţi decât de câştigat: veţi ieşi din casă, veţi comunica cu alte persoane, veţi avea posibilitatea de a întâlni un partener şi sperăm noi, vă veţi distra!

Nu degeaba e vorba aceea “Încercarea moarte n-are.” Pe probate că n-are :)

Un comentariu: