20 nov. 2010

Cum se desfăşoară un Speed Dating în Canada

Având în vedere că mai sunt cam 23 de ore până la prima noastră întâlnire pe neve, vrem să vă familiarizăm, indiferent dacă veţi participa mâine sau altădată, cu tipul de conversaţie din timpul unui astfel de eveniment.
Aşa cum într-un articol anterior vă prezentam un Speed Dating din Australia, acum a venit rândul celor din Canada.

În filmuleţul de mai jos veţi urmări de fapt o tânără de 26 de ani care ştie exact ce vrea, primeşte vizita mai multor participanţi la masă, dar care cel puţin din punctul nostru de vedere, este uşor agresivă în abordare. Să zicem că momentul în care îşi expediază vizitatorul de la masă imitând sunetul gongului de final a 5 minute reprezintă pentru noi apogeul grosolăniei în abordare, chit că a fost făcut în glumă sau nu.

Aşadar, în aceste 5 minute şi jumătate cât durează filmuleţul vă puteţi face o părere despre cum arată astfel de întâlniri, cât de relaxaţi trebuie să fiţi, cum trebuie să pregătiţi dinainte câteva întrebări şi mai ales, puteţi vedea cât de important este să ştiţi ce căutaţi.



http://www.youtube.com/watch?v=QNkb0Om-7bw

10 comentarii:

  1. Astept ziua in care vei face streaming live cu o astfel de multi intalnire pe NV :)
    Nu cred ca e foarte greu, poate ceva resurse in plus .

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehe, nu prea sunt eu familiarizata cu acest termen, dar in mare cam stiu la ce te referi (sper). Atata vreme cat pastram intimitatea participantilor, ceea ce ei cauta si noi le promitem), orice fel de comunicare online este binevenita, deci.. ideea ta este foarte buna :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Crezi tu ca ei cauta intimitate in primul rand? Eu cred ca ei cauta necunoscut, interzis (asta face toti banii) si distractie. Si da, cred ca intimitatea poate fi pastrata fie si cu o transmisiune in direct. Ideea cred eu ca e buna, dar probabil o vei putea pune in practica putin mai tarziu, si cu alte resurse.

    RăspundețiȘtergere
  4. Unii cauta distractie, altii cauta intimitate si distractie. Incercam momentan sa ii multumim pe toti, urmand ca in timp sa ne creasca resursele si sa te contactam ca sa ne inveti una alta despre streaming :p

    RăspundețiȘtergere
  5. A nu :) habar nuam de streaming ..dar e un cuvand interesant si ideea chiar imi place :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Aha, deci te dai rotund cu o biata nestiutoare :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Oh nuuu, in niciun caz biata nestiutoare :). Cat despre mine rotund...ce sa zic...am un inceput de burtica dar inca nu ma pot declara rotund :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Trecem...dar conditia sa trecem este sa il si folosesti :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Si o alta conditie este ca si tu sa fii online cand imi scrii ca nu sunt online :D

    RăspundețiȘtergere