15 nov. 2010

Primele întâlniri PeNeVe în pub-ul Old City de pe Lipscani

Acum că ne-am găsit şi gazda pentru prima noastră întâlnire, vă invităm cu drag să ne fiţi alături la prima ediţie a Întâlnirilor PeNeVe :)

Pentru aceasta, trebuie să vă înscrieţi prin e-mail, conform sfaturilor noastre din acest articol mai vechi: http://intalniripeneve.blogspot.com/2010/11/cum-sa-va-inscrieti-pentru-speed-dating.html . Am pregătit pentru voi, pe lângă întâlnirile de la masă, şi mici jocuri de socializare prin care sperăm să vă înveselim seara de duminică.

Da, exact, prima întâlnire va avea loc duminica aceasta, pe 21 noiembrie, nici prea devreme, căci poate dormiţi după vreo petrecere de sâmbătă, dar nici prea târziu, căci luni mergem, probabil, toţi la muncă… Ora vă va fi comunicată în e-mail-ul de confirmare după ce vă înscrieţi la adresa intalniripeneve@gmail.com.

Am găsit un loc foarte accesibil pentru voi, pub-ul Old City din centrul istoric al capitalei, chiar pe Lipscani, cum intraţi pe la statuia Lupoaica (vizavi de Biserica Sf Gheorghe de pe Bd-ul Brătianu), pe dreapta la vreo 200 m. Probabil că vă întrebaţi cum rămâne cu intimitatea ;)
Am rezervat pentru acest eveniment separeurile de la subsol, astfel că numai ospătarul vă va deranja cu prezenţa. Ei bine, şi noi, dar sperăm totuşi să nu fie chiar un deranj…

Mai trebuie să ştiţi că intrarea la acest eveniment se face doar pe baza numelui înscris pe e-mail, deci fără să plătiţi vreo taxă de participare.
Precizăm totuşi că va trebui să faceţi o consumaţie de minim 20 RON/ pers., dar, până la urmă, toţi bem o bere sau un cocktail în timp ce pălăvrăgim, ca să avem mai mult spor :)

Vă aşteptăm cu muzică plăcută, un chef nebun de socializare şi un optimism debordant că poate în această seară veţi cunoaşte persoane speciale care vă vor face să începeţi o nouă săptămână mai… bună :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu